Commissies

COMMISSIES

Het hart van AFU bestaat uit de commissies vol gemotiveerde AFU-leden die bereid zijn om een extra steentje bij te dragen aan de vereniging. Het hart van de vereniging! 


Cultuur

Commissiehoofd: 

Gekoppeld bestuurslid: Malu Hellegers

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het organiseren van (culturele en educatieve) activiteiten m.b.t. de werkvelden van K&E. Als commissiehoofd ben je verantwoordelijk voor het regelen van deze activiteiten en het creëren van animo hiervoor.


Media & Marketing

Commissiehoofd: Imme van Roosmalen

Gekoppeld bestuurslid: Merel Koomen

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het promoten van de vereniging en haar activiteiten. Ze doen dit door alle sociale platformen waar AFU aanwezig te onder houden. Hierbij is communicatie naar andere commissies en het bestuur heel belangrijk.


Feest & Borrel

Commissiehoofd: Nona Langeberg en Gwen de Roo

Gekoppeld bestuurslid: Hester Marseille 

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het organiseren van alle borrels en feesten vanuit AFU. Dit houdt in: het bedenken van thema's en het regelen van locaties. Ook is het commissiehoofd verantwoordelijk voor het goed besteden van het vastgestel de budget en het creëren van een inkomstenbron d.m.v. feesten, georganiseerd door de commissie.


Reis

Commissiehoofd: Pam van Rijn en Louiza van Rhoon

Gekoppeld bestuurslid: Sanne-Maaike Haagsma

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het organiseren van de AFU reis die elk jaar in de meivakantie plaatsvindt. Als commissiehoofd ben je verantwoordelijk voor het goed plannen van het vervoer, het verblijf en de activiteiten. Samen met de commissieleden is het hoofd verantwoordelijk voor de marketing, inschrijving en (in samenwerking met de penningmeester van de vereniging) betaling


Connect

Commissiehoofd: Britt Weerstra

Gekoppeld bestuurslid: Joost Hendrik van der Hoek

Kernactiviteiten: Deze commissie heeft een focus op verbinding tussen de jaarlagen, inclusief alumni- en docentleden. De connectcommissie houdt zich bezig met het Lustrum en AFU families.